Crisis Control App


Takaisin

Crisis Control App -sovellus on alusta, joka kokoaa yhteen paikkaan kaikki kriisien hoitoon, valmistautumiseen ja reagointiin tarvittavat työkalut.

Sovellus on räätälöitävissä ja sen voi ladata Google Playsta ja App storesta.

“Elämme mobiilissa maailmassa, joka ei hidastu viikonloppuisin, lomien ajaksi tai työpäivien ulkopuolella. Asiakkaidemme on päästävä käsiksi suunnitelmiinsa ja toimintaohjeisiinsa ympäri vuorokauden, joka päivä. H+K:n Crisis Control app antaa nopean pääsyn toimintaohjeisiin, muistilistoihin, parhaisiin käytäntöihin ja kontaktilistoihin mobiililaitteita tukevassa muodossa”, sanoo Tim Luckett, H+K:n globaali kriisiviestinnän johtaja.

Sovelluksen avulla asiakkaat voivat viestiä ja tehdä yhteistyötä H+K:n kriisitiimin sekä omien kollegojensa kanssa pikaviestintätoiminnolla missä ja milloin tahansa. Palvelun pystyttäminen kestää alle viikon. Sovelluksen suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu korkeimmat mahdolliset tietoturvavaatimukset.

Toimialat

H+K tarjoaa syvällistä toimialatuntemusta ja erikoisosaamista. Ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristöä ja tiedämme, miten sitouttaa heidän yleisönsä.
Lue lisää

Erikoisosaaminen

Kattava erikoisosaamisemme tekee meistä täyden palvelun viestintä- ja markkinointikumppanin.
Lue lisää