FlightSchool+


Takaisin

Nykymaailma katselee, kuuntelee ja puhuu. Yrityksesi on oltava valmis reagoimaan kriisitilanteeseen missä ja milloin tahansa. Ja kun sosiaalinen media ja uutissyötteet pääsevät vauhtiin, kriisi voi helposti riistäytyä käsistä. Miten siis tiedät, ovatko kriisinhallintaprosessisi riittävät täysmittaisen kriisin taltuttamiseen?

FlightSchool+ on verkossa tapahtuva kriisisimulaatio, jossa yritykset ja yksilöt voivat testata kriisivalmiuksiaan kontrolloidussa ympäristössä. Useita eri viestintäalustoja käyttävä FlightSchool+ -kokemus on reaaliaikainen tulikaste, jonka aikana H+K:n kouluttajat arvioivat, miten tiimi pärjää paineistetussa tilanteessa. Lisäelementit kuten puhelut, muistiot ja kokoukset luovat autenttisen kriisinhallintakokemuksen.

Simulaatio voidaan ajaa rajoittamattomassa määrässä tietokoneita, useissa maissa ja useilla kielillä. H+K voi räätälöidä millaisen tahansa skenaarion, jotta harjoitus on varmasti hyödyllinen yleisölle, brändijohtajista vastarekrytoituihin työntekijöihin.

Miten se toimii?

Flight School+ on verkkopohjainen interaktiivinen kojelauta. Osallistujat uppoutuvat räätälöityyn skenaarioon, joka etenee verkon keskustelufoorumeilla, Twitterissä, Facebookissa ja muilla suosituilla alustoilla sekä uutismediassa. Heidän on oltava aloitekykyisiä ja reagoitava reaaliaikaisesti kaikissa kanavissa, lehdistötiedotteen julkaisusta kuluttajien twiitteihin vastaamiseen.

H+K seuraa ja arvioi jokaista tekoa ja toimenpidettä täysin suojatussa ja yksityisessä ympäristössä. Koulutetut ohjaajat, joilla on kokemusta kriisinhallinnasta, simuloivat suuren yleisön reaktioita ikään kuin aidossa tilanteessa. Näin osallistujat voivat harjoitella parhaita tapoja vastata yleisöille sosiaalisen median kanavissa. H+K:n kouluttajat  voi jopa syöttää uusia reaktioita reaaliaikaisesti ja tehdä näin kokemuksesta mahdollisimman realistisen. 

Toimialat

H+K tarjoaa syvällistä toimialatuntemusta ja erikoisosaamista. Ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristöä ja tiedämme, miten sitouttaa heidän yleisönsä.
Lue lisää

Erikoisosaaminen

Kattava erikoisosaamisemme tekee meistä täyden palvelun viestintä- ja markkinointikumppanin.
Lue lisää