Tietoa meistä

Hill+Knowlton Strategiesin Helsingin toimistolla työskentelee 40 intohimoista viestinnän ammattilaista, joita yhdistää halu tehdä vaikuttavaa ja puhuttelevaa viestintää ja markkinointia. 

Olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä jo vuodesta 1975 ja nähneet vuosien varrella yhtä ja toista. Pitkä kokemuksemme strategisesta viestinnästä on antanut meille selkeän näkemyksen siitä, millainen on suomalainen viestinnän pelikenttä, ja miten suomalaiset yritykset kertovat tarinoita, luovat merkityksiä ja jättävät jälkensä maailmaan. Olemme lanseeranneet Suomessa lukuisia tuotteita, kehittäneet monien arvostettujen suomalaisten yritysten brändiä, suunnitelleet palveluita, neuvoneet pörssilistautumisissa sekä auttaneet asiakkaitamme mediasuhteissa ja vuoropuhelussa päättäjien kanssa. 

Suomen lisäksi Hill+Knowlton Strategiesilla on yli 85 toimistoa yli 47 maassa. Läheinen suhteemme maailman suurimman viestintä- ja markkinointiyrityksen WPP:n kanssa antaa suomalaisille asiakkaillemme erityisen etulyöntiaseman. 

Osaajamme

Osaajamme erottavat meidät muista.

Uskomme ketterään yhteistyöhön, jossa oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Teemme yhteistyötä tiimeissä yli aika-, kieli- ja kulttuurirajojen.

Asiakkaamme tarpeet ohjaavat tiimivalintaa. Tärkeintä on löytää osaajat, jotka auttavat asiakastamme tekemään valistuneita päätöksiä ja kertomaan vaikuttavia tarinoita. Mukautuva verkostomme tavoittaa ja vaikuttaa niin paikallisesti kuin globaalistikin.

Tarjoamme laaja-alaista erikoisosaamista. Joukossamme on mm. entisiä toimittajia, palkittuja käsikirjoittajia, puheenkirjoittajia, poliittisia neuvonantajia, ohjaajia, animaattoreita, sisältö- ja julkaisustrategeja, luovia suunnittelijoita sekä käyttäytymis- ja datatieteilijöitä. Vahvistamme jatkuvasti joukkoamme uusilla osaajilla ja uudistamme rekrytointiamme. Olemme sitoutuneet panostamaan henkilöstöömme, jotta he voivat antaa parhaansa.

Lue lisää

Osaamisemme

Asiakaslupauksemme on jatkuva kehittyminen. Muutumme auttaaksemme asiakkaitamme vastaamaan heidän liiketoimintansa ja yleisöjensä vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Syvällisen toimialatiedon ja laaja-alaisen osaamisen avulla ratkaisemme asiakkaidemme monitahoiset viestintähaasteet. Kokoamme tiimit ketterästi kulloisenkin asiakastarpeen pohjalta. Innovoimme yhdistämällä strategista ajattelua, luovuutta sekä dataa ja analytiikkaa suunnittelussamme.

Toimialat

Syvällisen toimialatiedon ja laaja-alaisen osaamisen avulla ratkaisemme asiakkaidemme monitahoiset viestintähaasteet.


Lue lisää

Erityisosaaminen

Asiakkaidemme tarpeet ohjaavat palvelukehitystämme. Innovoimme uusia ratkaisuja ja rakennamme uusia osaamisalueita jatkuvasti muuttuviin toiminnan haasteisiin.
Lue lisää

Tuotteet

Tuotteemme ja työkalumme auttavat tuloksellisen viestinnän tekemistä, oli sitten kyseessä vaikuttajien tavoittaminen tai reaaliaikainen kampanjaseuranta.


Lue lisää

Verkostomme

Olemme mukautuva, pystyvä ja vahva osaajien verkosto, joka vaikuttaa paikallisesti ja tavoittaa globaalisti.

Haluamme palvella asiakkaitamme yhä paremmin. Siksi hyödynnämme osaajiamme yli rajojen joustavasti, asiakastarpeiden mukaan. Haluamme tarjota oikeat ihmiset oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Olemme yksi yhtiö, jossa parhaita käytäntöjä käytetään yhtenäisesti ja ketterästi läpi verkoston. Teemme yhteistyötä, jaamme näkemyksiä ja luomme kampanjoita, jotka vaikuttavat paikallisesti ja tavoittavat globaalisti.

Hyödynnämme verkostoamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Joidenkin asiakkaiden kohdalla teemme kansainvälistä yhteistyötä luovassa suunnittelussa, ja toisten kanssa paikallisten näkemysten ja kulttuurisen ymmärryksen kartuttamisessa. Näin syntyvät parhaat ideat.

Jotkut asiakkaamme etsivät paikallista kumppanitoimistoa tietylle markkinalle ja jotkut haluavat yhden kumppanin koordinoimaan useiden markkinoiden tarpeita. Globaaleissa asiakkuuksissa voimme yhdistää jopa 80 toimistoa eri markkinoilla hoitamaan paikallista sidosryhmätyötä.

Tutustu toimistoihimme
Tutustu kumppanuustoimistoihimme