Johto

Tarja Jussila

Managing Director, CEO
Lue henkilökuva

Helsingin toimistomme toimitusjohtajana Tarja vastaa H+K:n toiminnasta Suomessa. Hän on ensimmäinen kontakti kaikille uusille asiakkaille sekä kriisiviestintätilanteille Suomessa.

Tarja on erikoistunut strategiseen B2B-viestintään, minkä lisäksi hänen vahvuuksiaan ovat myös talous- ja sijoittajaviestintä, yritysjärjestelyiden (M&A) viestintä, kriisiviestintä, muutosjohtaminen sekä työnantajakuvan rakentaminen. Hänellä on vankkaa kokemusta myös mitattavia liiketoiminnan tuloksia tuottavien strategioiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

 


Lue artikkeleita kirjoittajalta Tarja Jussila

Martina Andersin

CFO, rekrytointi, H+K Finland
Lue henkilökuva

Martina Andersin toimii talousjohtajana H+K Helsingin toimistossa. Hän vastaa päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä ja raportoinnista sekä koordinoi rekrytointia.

Menestyvä ja motivoitunut tiimi on jatkuvan menestyksemme avaintekijä. Olemme kiinnostuneita kuulemaan lisää mahdollisista uusista tiimiläisistä. Jos olet kiinnostunut työskentelystä H+K:lla, ota yhteyttä Martinaan osoitteessa [email protected].


Lue artikkeleita kirjoittajalta Martina Andersin

Pia Hietanen

Director
Lue henkilökuva

Pia on erittäin kokenut viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, jolla on monipuolista kokemusta eri toimialoilla toimivien organisaatioiden ja yritysten konsultoinnista. Valmennukset ovat lähellä hänen sydäntään. Hän ei koskaan menetä malttiaan haastavissa tilanteissa.

Pia on palveluksessanne esimerkiksi kriisiviestinnässä, kuluttajakampanjoissa, mediasuhteissa ja -valmennuksissa sekä vaativassa sisällöntuotannossa.


Lue artikkeleita kirjoittajalta Pia Hietanen

Michael Jääskeläinen

Director, Head of Technology
Lue henkilökuva

Michael vastaa H+K:n teknologiasektorin asiakkuuksista Suomessa ja toimii luotettuna neuvonantajana suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Lisäksi Michaelilla on toimialaosaamista esimerkiksi puolustus-, energia-, kaivos-, kiinteistö- ja sijoitusaloilta.

Michaelin erityisosaamisalueita ovat viestinnän strateginen suunnittelu, maineenhallinta, muutos- ja kriisiviestintä, valmennukset ja mediasuhteet.


Lue artikkeleita kirjoittajalta Michael Jääskeläinen

Sanna Kaira

Director, M&A and Investor Relations
Lue henkilökuva

Sanna vastaa H+K Helsingin yritysjärjestelyihin (M&A) ja sijoittajasuhteisiin liittyvistä viestintäpalveluista. Investointipankkitaustansa ansiosta hänellä on kattava kokemus pääomamarkkinoista, pankkitoiminnasta ja rahoituksesta.

Erittäin kokeneena talous- ja sijoittajaviestinnän ammattilaisena hän kehittää ja toteuttaa suomalaisten listattujen yritysten talous- ja sijoittajaviestintää sekä tarjoaa monipuolista näkemystä missä tahansa vaativassa yritysjärjestelyssä tai pääomamarkkinatransaktiossa. Lisäksi Sanna toimii asiakkaidemme neuvonantajana muutosviestinnässä ja kriisitilanteissa.


Lue artikkeleita kirjoittajalta Sanna Kaira

Toni Kokko

Director, Public Affairs
Lue henkilökuva

Toni johtaa H+K Helsingin vaikuttajaviestinnän tiimiä. Hän on erikoistunut yhteiskunnalliseen viestintään, poliittisiin analyyseihin ja vaikuttajaviestinnän strategiseen suunnitteluun. Tonilla on pitkä työkokemus niin eduskunnasta kuin ministeriöistä, ja hän tuntee päätöksenteon prosessit läpikotaisin.


Lue artikkeleita kirjoittajalta Toni Kokko

Anniina Linnoinen

Account Director
Lue henkilökuva

Anniina vetää H+K Studio Helsingin tiimiä. H+K Studio auttaa brändejä ja yrityksiä markkinoinnin ja luovien konseptien suunnittelussa – oli kyse sitten kampanjakokonaisuuksista tai vaikuttajasuhteista. Anniina on markkinointiviestinnän moniosaaja ja hänen erikoisosaamisena on kuluttajatuotteisiin ja kansalaisviestintään liittyvät kampanjat.


Lue artikkeleita kirjoittajalta Anniina Linnoinen

Heini Malin

Account Director, Head of Healthcare
Lue henkilökuva

Heini johtaa H+K:n terveys- ja hyvinvointiviestintää Suomessa vastaten sekä julkisen että yksityisen puolen asiakkuuksista. Hänellä on aiempaa kokemusta markkinoinnin johtamisesta kansainvälisissä yhtiöissä.  Heinin intohimona ovat erityisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet. Hän on luotettava kumppani niin markkinoinnin ja viestinnän strategisessa suunnittelussa kuin tehokkaiden kampanjoiden toteutuksessa. 


Lue artikkeleita kirjoittajalta Heini Malin

Jami Taipalinen

Director, Corporate Affairs and Sustainability
Lue henkilökuva

Jami koordinoi H+K:n vastuullisuusviestinnän palveluita Euroopassa. Hänellä on toimialatuntemusta energia-, elintarvike-, merenkulku- ja kaivosalalta sekä julkiselta sektorilta. Lisäksi hänellä on vankkaa kokemusta vaativasta asiakastyöstä eri markkinoilla.

Jamin vastuualueeseen sisältyy vastuullisuusviestintä ja -raportointi, liiketoimintastrategiaviestintä ja -jalkautukset, kampanjasuunnittelu, kattava tuki maineenhallinnassa ja kriisiviestinnässä sekä viestintävalmennukset.


Lue artikkeleita kirjoittajalta Jami Taipalinen

Mikko Viikilä

Account Director
Lue henkilökuva

Energia-alaan erikoistuneella Mikolla on yli 10 vuoden kokemus kotimaisesta ja kansainvälisestä viestinnästä sekä vaikuttamisesta.  Mikon erityisosaamiseen kuuluvat mm. viestinnän strateginen suunnittelu, issues management, kriisiviestinnän konsultointi, harjoitukset ja valmennukset, mediasuhteet sekä sidosryhmäyhteistyö.  Erityistä syväosaamista Mikolla on suurhankkeiden viestinnästä ja lupamenettelyistä energia- ja kaivosalalla. Mikko vastaa H+K:n kriisiviestinnän simulaatiopalveluista Suomessa.


Lue artikkeleita kirjoittajalta Mikko Viikilä

Sonja Vuorinen

Brand Strategist
Lue henkilökuva

Sonja auttaa yrityksiä kasvattamaan brändinsä arvoa löytämällä potentiaalisimmat mahdollisuudet positiontiin markkinoilla. Hänellä on vankkaa kokemusta brändi- ja markkinointiviestintästrategioista, tarjoamasta, palvelu- ja arvolupausten muotoilusta ja digitalisaatioprosesseista. Sonja on insinöörien ja globaalisti toimivien pohjoismaisten B2B-yritysten fani.


Lue artikkeleita kirjoittajalta Sonja Vuorinen
Ei tuloksia