Urheilu


Takaisin

Urheilu innostaa ihmisiä ympäri maailmaa. Meille urheilu on intohimo, ja sen huomaa palkituissa kampanjoissamme.

Kahden viime vuosikymmenen ajan olemme olleet mukana urheilumaailman suurimmissa kampanjoissa, sponsorisopimuksissa ja tapahtumissa. Urheilun kovimmat brändit, kuten adidas, Gillette ja HSBC, ovat luottaneet H+K:n markkinointi- ja viestintäasiantuntijoihin. Olemme nostaneet asiakkaidemme kampanjat uudelle tasolle luomalla alan parasta ja uraauurtavinta markkinointia.

Isoimmista tapahtumista (mm. olympialaiset, jalkapallon EM- ja MM-kisat, Wimbledonin tennisturnaus, British Open -golfturnaus) isoimpiin nimiin (Lionel Messi, Novak Djokovic, Rory McIlroy), me olemme aina siellä, missä tapahtuu. Eikä meiltä puutu kestävyyttä – rakennamme asiakassuhteita pitkällä tähtäimellä ja olemme olleet luottokumppani adidakselle yli 20 vuotta, Gillettelle yli 20 vuotta ja HSBC:lle noin 15 vuotta.

Urheilutiimimme tuntee asiakkaidemme yleisön ja tietää, miten, miksi ja missä nämä kuluttavat rakastamiaan asioita. Alan kehittyessä mekin olemme kehittyneet. Tavoitteemme on aina parantaa asiakkaan liiketoimintaa. Kampanjamme puhuttelevat sekä globaaleja että paikallisia yleisöjä.

Parhaat urheilijat eivät anna periksi ennen kuin ovat saavuttaneet huipun. Emme mekään.

Our Urheilu news + insights

Erikoisosaaminen

Kattava erikoisosaamisemme tekee meistä täyden palvelun viestintä- ja markkinointikumppanin.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää