Tarkoitus + brändistrategia


Takaisin

Vahvat brändit ovat relevantteja niin käyttäjilleen, kumppaneilleen kuin yhteiskunnalle. Kirkas ja puhutteleva olemassaolon tarkoitus ja brändistrategia ovat pitävä pohja merkityksellisen brändin rakentamisessa nyt ja tulevaisuudessa.

Kehitimme viestintämallin (Purpose Driven Communications Model), jossa yrityksen tarkoitus ja ketterät strategiat on kaiken viestinnän ja markkinoinnin ytimessä. Teemme tarkoituksesta merkityksellisen suunnittelemalla brändi-, tuote- ja liiketoimintakonsepteja, jotka elävät ajassa ja vastaavat eri yleisöjen muuttuviin tarpeisiin.

Luomme kehystarinoita ja konkreettista sisältöä, joka välittää nämä tarinat eri yleisöille tehokkaasti. Konseptimme toimivat omissa, maksetuissa, jaetuissa ja ansaituissa medioissa. Ne varmistavat, että viestintäsi ja markkinointisi toimivat yhtenäisesti, tavoitteellisesti ja brändiarvoa kasvattaen.

Tarkoitus

Syy olemassaolollesi ja perintö, jonka luot maailmalle.

  • Emotionaalinen
  • Rationaalinen
  • Miksi se on tärkeää

Konsepti

Konsepti on luova alustasi; lanka, joka kulkee mukana kaikessa viestinnässäsi tai markkinoinnissasi.​
Se on silta tarkoituksesta tarinoihin ja kampanjoihin.
Konsepti luo brändille kaikupohjaa ja tekee siitä merkityksellisen juuri nyt.

Kehystarinat

Kehystarinat ovat konseptia todentavia teemoja. Ne yhdistävät ja tehostavat viestintääsi ja markkinointiasi.  Eri yleisöille tehdään tarinalähtöisiä kanavakohtaisia sisältöjä.

Lue uutisia ja näkemyksiä aiheesta

Toimialat

H+K tarjoaa syvällistä toimialatuntemusta ja erikoisosaamista. Ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristöä ja tiedämme, miten sitouttaa heidän yleisönsä.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää