Julkishallinto


Takaisin

Asiantuntijamme ovat tehneet yhteistyötä vaikuttajien ja lainsäätäjien kanssa eri puolilla maailmaa, niin organisaatioiden sisällä kuin kumppaneinakin. Tunnemme toimijat ja pelikentän ja tiedämme, millaisilla viesteillä kohdeyleisöt tavoitetaan.

Strategiset neuvonantajamme hyödyntävät globaaleja verkostojamme ja paikallista erityistuntemustamme asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseksi muuttuvassa poliittisessa toimintaympäristössä.

Lähestymistapamme perustuu testattuihin menetelmiin, joilla keräämme tietoa lainsäädännöllisistä kehityssuunnista, suunnittelemme ja toteutamme laaja-alaista sidosryhmäyhteistyötä ja analysoimme päätöksenteon prosesseja. Näin löydämme parhaat tilaisuudet rakentaa yhteyksiä, saada viestimme tehokkaasti perille ja mitata niiden vaikuttavuutta.

Maine on tärkeä tekijä päättäjien vakuuttamisessa, ja huomioimme sen kaikissa strategioissamme. Kun suunnittelemme strategioita ja kampanjoita, huomioimme sidosryhmien muuttuvat odotukset ja vaatimukset läpinäkyvyyden, viestinnän ja yhteistyön lisäämisestä päättäjien ja vaikuttajien kanssa.

 

Toni Kokko

Director, Public Affairs

Töitämme

Lue uutisia ja näkemyksiä aiheesta

Erikoisosaaminen

Kattava erikoisosaamisemme tekee meistä täyden palvelun viestintä- ja markkinointikumppanin.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää