Studio


Takaisin

Kansainvälinen H+K Studio muodostuu verkostoituneesta joukosta luovia studioita New Yorkista Lontooseen ja Sao Paulosta Helsinkiin. Studiomme herättävät asiakkaidemme markkinointikampanjat henkiin.

Studiomme ovat kokonaisvaltaisen lähestymistapamme ytimessä. Sisältö- ja julkaisustrategit tekevät yhteistyötä ohjaajien kanssa, sisällöntuottajat digitaalisten suunnittelijoiden kanssa ja data-analyytikot luovien suunnittelijoiden kanssa – ja kaikkia ohjaavat samat, asiakaskeskeiset tavoitteet. Luomme uusia identiteettejä, teemme brändisisältöä ja innovatiivisia interaktiivisia kokemuksia. Studiossa älykkäät ideat muuttuvat osaksi oikeaa elämää.

Brändi-identiteetti

Uudelleenbrändäyksen syynä voi olla muuttuva yleisö, kulttuuriset muutokset, uusi toimitusjohtaja tai laajentuminen uusille markkinoille. 

Osaamisemme ulottuu kampanjaidentiteeteistä tuotelanseerauksiin ja täysmittaisiin uudelleenbrändäyksiin. Asiakkainamme on sekä suuryrityksiä että startupeja ja PK-yrityksiä.

Brändisisältö

Brändisisällön avulla ideamme lähtevät maailmalle. Yhteistyössä sisältö- ja julkaisustrategien kanssa varmistamme, että oikea sisältö julkaistaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tiimimme tekee sekä lyhyitä sisältöjä, kuten sosiaalisen median postauksia, kuin keskustelua ylläpitäviä keskipitkiä sisältöjä ja pitempiä sisältömuotoja kuten mainoksia, brändidokumentteja ja videoita.

Brändikokemus

75 prosenttia ihmisistä suosittelee brändiä vain, jos heillä on siihen liittyviä hyviä henkilökohtaisia kokemuksia. Me luomme kokemuksia, jotka jäävät mieleen; suunnittelemme fyysisiä kokemuksia, joita ihmiset voivat tutkia sekä digitaalisia ideoita, joita he voivat jakaa.

Mobiilikokemuksista verkkosivuihin, lanseerauksista messuihin ja pop-upeista maailmanlaajuisiin kiertueisiin – design-tiimimme ja tuottajamme ovat luoneet kokemuksia kaikkialla maailmassa.

H+K:n globaalit studiot

Berliini. Dallas. Dubai. Lontoo. Madrid. Milano. New York. Oslo. Sao Paolo. Shanghai. Helsinki.

Lisää tietoa globaaleista studioista ja työstämme löydät täältä: The Global Studio Portfolio.  

Anniina Linnoinen

Account Director

Töitämme

Lue uutisia ja näkemyksiä aiheesta

Toimialat

H+K tarjoaa syvällistä toimialatuntemusta ja erikoisosaamista. Ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristöä ja tiedämme, miten sitouttaa heidän yleisönsä.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää