Home

H+K on kansainvälinen viestintä- ja markkinointitoimisto. Meillä on yli 80 toimistoa eri puolilla maailmaa.

Jokaisella yrityksellä, brändillä ja asiakkaalla on yleisönsä, ja tämän päivän yleisöillä on valtaa enemmän kuin koskaan.

Yleisö voi pudottaa toimitusjohtajan palliltaan, muovata yhtiön ja brändin strategiaa, vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon ja nostaa startup-yrityksiä miljardiluokkaan. Yleisöt vaativat avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja eettisiä toimintatapoja.

H+K:n tavoite on yksinkertainen: haluamme vauhdittaa asiakkaidemme kasvua, rakentaa heidän mainettaan ja yritysarvoaan sekä varautua tulevaan tehokkaan viestinnän avulla.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille jatkuvaa tuotteiden ja palvelujen kehittämistä. Siten autamme asiakkaitamme ja heidän yleisöjään viestimään entistä paremmin. Uskomme, että menestyvillä brändeillä on selkeä, aito olemassaolon tarkoitus ja liiketoiminnan tavoitteita tukeva strategia. Kutsumme tätä lähestymistapaamme 3P Communications™ -malliksi.

Uutisia + näkemyksiä

Osaamisemme

Asiakaslupauksemme on jatkuva kehittyminen. Kehitämme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti auttaaksemme asiakkaitamme vastaamaan heidän liiketoimintansa ja yleisöjensä vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Syvällisen toimialatiedon ja laaja-alaisen osaamisen avulla ratkaisemme asiakkaidemme monitahoiset viestintähaasteet. Kokoamme tiimit ketterästi kulloisenkin asiakastarpeen pohjalta. Innovoimme yhdistämällä strategista ajattelua, luovuutta sekä dataa ja analytiikkaa suunnittelussamme.

Toimialat

Syvällisen toimialatiedon ja laaja-alaisen osaamisen avulla ratkaisemme asiakkaidemme monitahoiset viestintähaasteet
Lue lisää

Erityisosaaminen

Asiakkaidemme tarpeet ohjaavat palvelukehitystämme. Innovoimme uusia ratkaisuja ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme muuttuviin asiakastarpeisiin.
Lue lisää

Tuotteet

Tuotteemme ja työkalumme auttavat tuloksellisen viestinnän tekemistä, oli sitten kyseessä vaikuttajien tavoittaminen tai reaaliaikainen kampanjaseuranta.
Lue lisää