Energia + teollisuus


Takaisin

Holmes Report on todennut, että H+K:lla on luultavasti Euroopan paras energia-alan -asiantuntijatiimi. Jo aiemmin saimme  BusinessGreenin myöntämän arvonimen ‘Green PR Agency of the Year’. Olemme ylpeitä asiakkaillemme tekemästämme työstä ja teemme sen huolella.

Energia- ja teollisuustiimillämme on huippuluokan asiantuntemus, osaaminen ja kokemus. Tämä näkyy myös viestinnän, markkinoinnin ja vaikuttamisen palvelutarjoomassamme, joka on toimialamme laajin.

Meillä on erikoisosaajia B2B-viestintään, yritysviestintään, vaikuttajaviestintään, digitaaliseen ja brändiviestintään sekä kuluttajaviestintään. Kehitämme asiakkaidemme brändiarvoa ja tuotteistamme osaamista. Asiakkaamme toimivat energian, infrastruktuurin, teollisuusteknologian, kuljetuksen ja valmistavan teollisuuden aloilla. Olemme työskennelleet niin kehittyneillä kuin kehittyvilläkin markkinoilla. Ymmärrämme Fortune 500 -yhtiöiden, toimialajärjestöjen, julkisorganisaatioiden, start-upien ja sijoittajien tarpeet  kaikilla sektoreilla (mukaan lukien öljy ja kaasu, ydinvoima, julkiset liikelaitokset, putkilinjat, liikenne, kaivosteollisuus, valmistava teollisuus, kemianteollisuus, muovit, uusiutuva energia, cleantech ja energiapalvelut).

Ota yhteyttä niin katsotaan, miten tiimimme voi kehittää toimintaasi ja auttaa saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi.

 

 

 

Töitämme

Lue uutisia ja näkemyksiä aiheesta

Erikoisosaaminen

Kattava erikoisosaamisemme tekee meistä täyden palvelun viestintä- ja markkinointikumppanin.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää