COVID-19 Intelligence + Advisory Communications (I-ACT) -tiimi


Takaisin

Koronaviruspandemia mullisti liiketoimintaympäristöä ja toimintapoja useilla eri sektoreilla. Muutos jatkuu yhä ja liiketoiminta etsii seuraavaa normaalia. Kokosimme tiimin, joka auttaa sinua pandemiasta aiheutuneiden riskien lieventämisessä, maineen rakentamisessa sekä uudelleenpositioitumisessa kasvun nopeuttamiseksi.

Uudet olosuhteet ovat vaikuttaneet eri toimialoihin ja markkinoihin eri tavoin. Loimme havaintojemme perusteella luokittelun, josta löytyy sopiva ratkaisu jokaiselle toimialalle. Tarjoamme huippuluokan viestintä- ja markkinointiosaamista sekä räätälöidyt ratkaisut brändien haasteisiin.

Jotkin markkinat ovat käytännössä kadonneet tai liiketoiminta on väliaikaisesti keskeytynyt koronapandemian vuoksi. Autamme liiketoimintasi uudistamisessa tai uudelleenkäynnistämisessä rakentamalla viestintä- ja brändistrategioita sekä kirkastamalla olemassaolosi tarkoituksen.

Ratkaisu: uudistaminen + uudelleenkäynnistäminen

Esimerkkitoimialat: ravintola-ala, elokuva- ja viihdeala, investointihyödykkeet

Jotkin toimialat ja markkinat ovat olleet pysähdyksissä yhteiskunnan ja talouden sulkemisen vuoksi, mutta käynnistyvät tulevaisuudessa jossakin muodossa uudestaan. Varmista oman yrityksesi nopea toipuminen.

Ratkaisu: päivitys + uudelleenlanseeraus

Esimerkkitoimialat: matkailuala + turismi, lentoala, kulttuuri

Koronapandemia pakotti osan liiketoiminnoista luomaan nahkansa pikavauhtia. Uudistuneissa liiketoiminnoissa yhdistetään vanhaa ja uutta; vanhoihin toimintapoihin tuskin palataan. Millä markkinoilla yrityksesi toimii tästä eteenpäin? Entä miten yrityksesi sopeutuu päästäkseen mukaan seuraavaan normaaliin?

Ratkaisu: uudelleenaloitus + sopeutuminen

Esimerkkitoimialat: vähittäiskauppa, urheilu, viihde, palvelualat laajasti

Teknologioiden ja innovaatioiden kehitys on kiihtynyt entisestään. Vauhdita ja kehitä liiketoimintaasi, brändejäsi ja viestintästrategiaasi hyötyäksesi markkinoiden uusista mahdollisuuksista.

Ratkaisu: kiihdytä + kehitä

Esimerkkitoimialat: verkkokauppa, viestintä + teknologia, verkkoviestintä, kotiviihde, kuljetuspalvelut

”Seuraava normaali” on luonut kokonaan uusia markkinoita. Miten voisit hyödyntää niitä yritystoiminnassasi?

Ratkaisu: innovointi + kasvu

Esimerkkitoimialat: viestintä + teknologia

Paikallinen asiantuntemus + globaalit näkemykset

Muuttuneet toimintaympäristöt asettavat uusia vaatimuksia myös markkinoinnille ja viestinnälle.

I-ACT-tiimissämme yhdistyvät paikallinen sääntelyasiantuntemus ja globaalit näkemykset. Tiimin osaaminen kattaa poliittiset sekä politiikka- ja sääntelykysymykset sekä ihmistenvälisen ja kulttuurisen dynamiikan.

Plan Forward

Plan Forward™ -pakettimme koostuu räätälöidyistä tuotteista ja palveluista, joilla autamme yrityksiä toimimaan koronaviruspandemian vuoksi muuttuvassa ympäristössä. Voit valita koko paketin tai yrityksesi tilanteeseen paikallisesti tai globaalisti parhaiten sopivan tuotteen tai palvelun.

Lisätietoja: [email protected].

Sonja Vuorinen

Brand Strategist

Toimialat

H+K tarjoaa syvällistä toimialatuntemusta ja erikoisosaamista. Ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristöä ja tiedämme, miten sitouttaa heidän yleisönsä.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää