Pakatut kuluttajatuotteet


Takaisin

Kuluttajat ovat häilyväisiä. Uusi ominaisuus tai houkutteleva alennus saa heidät helposti vaihtamaan tuotteesta toiseen.

Meidän tehtävämme on saada ihmiset välittämään brändeistä. Luomme keskustelua, sisältöä ja kampanjoita, jotka herättävät uteliaisuuden ja ostohalun – ja tekevät arkisista päivittäistuotteista maailmankuuluja brändejä. Se ei suinkaan ole helppoa, mutta suhtaudumme tähän työhön intohimoisesti.

Onnistumme ymmärtämällä yleisöjämme ja niiden vaikuttimia – asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin verkossa, jonossa, shoppaillessa tai puhelimen näyttöä skrollatessa. Kaiken tekemisemme ytimessä on tarkoitus, oli kyse sitten nuoria tyttöjä rohkaisevasta #likeagirl-kampanjasta tai tappavan taudin eliminoinnista UNICEF-Pampers-kumppanuuden kautta. Teemme työtä, joka muuttaa maailmaa.

Me välitämme brändeistä. Haluamme kertoa brändisi tarinan ja luoda yhteyksiä, jotka rakentavat myyntiä. Koska välitämme niin brändisi kuin myös koko liiketoimintasi kehittämisestä. Jos toimit pakattujen kuluttajatuotteiden sektorilla ja olet kuullut jo liiankin monta kertaa, että brändisi “eivät ole kovin kiinnostavia”, meitä kyllä kiinnostaa. Ota yhteyttä.

Our Pakatut kuluttajatuotteet news + insights

Erikoisosaaminen

Kattava erikoisosaamisemme tekee meistä täyden palvelun viestintä- ja markkinointikumppanin.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää