Insight + luova strategia


Takaisin

Insight-osaajamme löytävät parhaat kulmat vaikuttamiseen. Luova strategia auttaa ketterässä brändi- ja bisneskehityksessä.

Insight on brändi-, toimiala-, kulttuuri- ja käyttäjätiedon pohjalta muodostettu näkemys tai oivallus vaikuttamismahdollisuudesta. Insightin muodostamisessa hyödynnetään erilaisia tutkimuksen ja palvelumuotoilun metodeja monipuolisesti. Vaikuttamismahdollisuudet voivat liittyä mm. tarjooman kehittämiseen, brändikonsepteihin, tiettyihin kohderyhmiin tai kanaviin sekä uusiin markkinoihin.  Terävä insight auttaa määrittämään erottautumistekijöitä  ja luo pohjan luovalle strategialle.
 
Luova strategia on keino rakentaa brändiä keskipitkällä tai lyhyellä aikavälillä. Vahva strategia toteutuu oivaltavissa konsepteissa, sykähdyttävissä tarinoissa ja sitouttavissa toimenpiteissä. Luova strategia voi olla ratkaiseva tekijä vaativankin asiantuntijayleisön vakuuttamisessa. Luovuus synnyttää yhä useammin jopa uutta liiketoimintaa!

Sonja Vuorinen

Brand Strategist

Lue uutisia ja näkemyksiä aiheesta

Toimialat

H+K tarjoaa syvällistä toimialatuntemusta ja erikoisosaamista. Ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristöä ja tiedämme, miten sitouttaa heidän yleisönsä.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää