Työpaikat

Olemme yli 2000 viestinnän ja markkinoinnin osaajan työpaikka. Helsingin toimistomme lisäksi palvelemme asiakkaitamme yli 80 toimistossa ympäri maailman. Asiakastyömme liittyvät tyypillisesti vastuullisuuteen, brändiarvon vahvistamiseen, erilaisiin muutostilanteisiin, strategisiin hankkeisiin ja johtamiseen sekä eri sidosryhmien osallistamiseen. Tiimityö on meille tapa oppia ja kehittyä osana jokaista työpäiväämme.

Teemme tiivistä yhteistyötä maailman kiinnostavimpien brändien parissa ja meillä on syväosaamista teknologia-, energia-, terveys- ja hyvinvointisektoreilta sekä valmistavasta teollisuudesta. Asiakkaamme toimivat useilla julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin aloilla. Asiakastyössämme vaikutamme päättäjiin, muokkaamme mainetta, rakennamme tunnettuutta ja palveluita, kirkastamme olemassaolon tarkoitusta ja luomme kiinnostavia tarinoita ja sisältöjä.

Etsimme riveihimme ihmisiä, jotka haastavat meitä niin ajattelussamme kuin asiakastyössämme.

H+K:lla voit kirjoittaa oman tarinasi.

Avoimet työpaikat

Jos meillä ei ole avoinna osaamistasi vastaavia tehtäviä, mutta uskot että olisit kuitenkin hyvä lisä tiimiimme, voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected] 

Hei AD!

Oletko sinä etsimämme uusi kollega Hill+Knowltonin (kavereiden kesken Hillari) visuaalisen suunnittelun tiimiin?

Haemme tiimipelaajaa, joka ei odota valmiita vastauksia vaan etsii niitä aktiivisesti. Voit olla alan nuori lupaus tai vankka kokemusasiantuntija, meitä kiinnostaa ennen kaikkea persoonasi. Haluat auttaa asiakkaita eteenpäin niin käsillä olevassa tilanteessa kuin laajemminkin heidän liiketoiminnassaan – tarvittaessa myös kyseenalaistat ja haastat. Nautit kokonaisuuksien hallinnasta, pidät vastuusta ja löydät ratkaisuja paineenkin alla.

Etsimällämme hakijalla on:

  • Taitoa perustella, presentoida ja vakuuttaa asiakas ideoilla ja julkaisukonsepteilla, jotka menevät pintaa syvemmälle ja vahvistavat brändiä
  • Tahtoa toteuttaa ideat laadukkaiksi lopputuotoksiksi – erilaisiksi raporteiksi, infograafeiksi, visuaalisiksi tarinoiksi tai miksei vaikkapa PPT-esityksiksi
  • Kokemus ja näytöt yritysidentiteettien suunnittelusta ja tekoälyä hyödyntävistä toteutuksista ovat plussaa
  • Tahtoa oppia uutta ja jakaa oppimaansa
  • Hallussa Adobe CC (erityisesti InDesign, Photoshop ja Illustrator). Toivomme myös osaamista vahvojen visuaalisten esitysten luomisesta PowerPointissa.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen.

Mitä muuta osaat, josta olisi asiakkaillemme hyötyä? Kerro niistäkin meille hakemuksessasi.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen parissa. Pääset tutustumaan erilaisiin asiakkaisiin ja toimialoihin.

Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa ja työllistää noin 40 viestinnän rautaista ammattilaista. Suomen tiimillämme on vahva rooli Hill+Knowltonin globaalissa verkostossa. H+K on osa WPP-konsernia.

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi, CV:si ja alustava palkkatoiveesi 26.5. mennessä osoitteeseen [email protected]

Tutustu osaajiimme ympäri maailman