Työpaikat

Olemme yli 2000 erilaisen viestinnän ja markkinoinnin osaajan työpaikka. Uskomme vahvasti tiimityöhön ja kannustamme toisiamme mitä vaativimpiin suorituksiin.

Teemme tiivistä yhteistyötä maailman tunnetuimpien brändien parissa.

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin yli 80 toimistostamme ympäri maailman. Siten voimme hyödyntää parhaita käytäntöjä ja parasta markkinatietämystä joka päivä ja jokaisessa projektissa.

Jokaisella yhtiöllä, brändillä ja asiakkaalla on yleisö, ja tämän päivän yleisöillä on enemmän valtaa kuin koskaan. Yleisö voi pudottaa toimitusjohtajan palliltaan, muovata yhtiön ja brändin strategiaa, vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon, tuhota tuotteita ja nostaa startup-yrityksiä miljardiluokkaan.

Yleisöt etsivät totuutta, vaativat läpinäkyvyyttä ja odottavat hyvää käytöstä.

Yhdistämme intohimon ja luovuuden vahvaan toimialaosaamiseen. Näin vahvistamme asiakkaidemme vuorovaikutusta yleisöjen kanssa. Ennakoimme tarpeet ja inspiroimme ihmisiä jokapäiväisissä kohtaamisissa.

Startupeista vakiintuneisiin brändeihin, maataloudesta avaruusteknologiaan, rahoituksesta lääkealaan – asiakkaamme toimivat kaikilla julkisilla, yksityisillä ja kolmannen sektorin aloilla, ja niin toimimme myös me. Kampanjamme vaikuttavat päättäjiin ja riskeihin, muokkaavat organisaatioiden mainetta, innostavat sidosryhmiä ja näkyvät myös viivan alla.

H+K:lla voit kirjoittaa oman tarinasi.

 

Monimuotoisuus

H+K:n kulmakiviä ovat monimuotoisuus ja yhteistyö. Eettisesti kestävä toiminta on meille elinehto.

Tehtävämme on tukea asiakkaita osaamisellamme, luovuudellamme ja kokemuksellamme, ja samalla kuunnella toisiamme, oppia ja tehdä yhdessä.

Monimuotoisuuden ansiosta H+K on vahvempi, ripeämpi riskien suhteen ja valmiimpi tarttumaan tilaisuuteen. Etsimmekin riveihimme ihmisiä, jotka innostavat luoviin keskusteluihin ja uusiin näkökulmiin. Kasvamme yhdessä, jaamme kokemuksiamme ja teemme avointa yhteistyötä toisiamme haastaen.

H+K:lla kuulut joukkoon.

H+K:n globaali monimuotoisuushanke YouBelong tähtää siihen, että jokainen työntekijä tuntee kuuluvansa joukkoon ja voi saavuttaa täyden potentiaalinsa. Maailmanlaajuisesti työntekijöitämme edustava YouBelong rakentuu kolmelle periaatteelle:

1. parhaiden ja monimuotoisten osaajien houkuttelu ja pitäminen H+K:lla; 

2. asiakkaidemme auttaminen erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisessa; ja 

3. monimuotoisuuteen pohjautuva ammatillinen kehitys.

YouBelong täydentää paikallisia monimuotoisuusohjelmiamme. Se varmistaa, että opimme toisiltamme, jaamme parhaita käytäntöjä ja toimimme yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Haluamme, että meillä on alan monipuolisin, osaavin ja luovin henkilöstö.

Budget Quebec FR 2017 table 2

Tutustu osaajiimme