Työpaikat

Olemme yli 2000 viestinnän ja markkinoinnin osaajan työpaikka. Helsingin toimistomme lisäksi palvelemme asiakkaitamme yli 80 toimistossa ympäri maailman. Asiakastyömme liittyvät tyypillisesti vastuullisuuteen, brändiarvon vahvistamiseen, erilaisiin muutostilanteisiin, strategisiin hankkeisiin ja johtamiseen sekä eri sidosryhmien osallistamiseen. Tiimityö on meille tapa oppia ja kehittyä osana jokaista työpäiväämme.

Teemme tiivistä yhteistyötä maailman kiinnostavimpien brändien parissa ja meillä on syväosaamista teknologia-, energia-, terveys- ja hyvinvointisektoreilta sekä valmistavasta teollisuudesta. Asiakkaamme toimivat useilla julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin aloilla. Asiakastyössämme vaikutamme päättäjiin, muokkaamme mainetta, rakennamme tunnettuutta ja palveluita, kirkastamme olemassaolon tarkoitusta ja luomme kiinnostavia tarinoita ja sisältöjä.

Etsimme riveihimme ihmisiä, jotka haastavat meitä niin ajattelussamme kuin asiakastyössämme.

H+K:lla voit kirjoittaa oman tarinasi.

Avoimet työpaikat

Jos meillä ei ole avoinna osaamistasi vastaavia tehtäviä, mutta uskot että olisit kuitenkin hyvä lisä tiimiimme, voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@hkstrategies.com 

Haussa sijoittajaviestinnän osaaja sekä projektikoordinaattori Hill+Knowltonille

Hill+Knowltonin tiimi etsii kokenutta sijoittajaviestinnän osaajaa sekä taitavaa projektikoordinaattoria.

Toimimme vaativien sijoittaja- ja yritysviestinnän toimeksiantojen neuvonantajana. Työkenttämme kattaa muun muassa pörssilistautumiset, yritys- ja rahoitusjärjestelyt sekä ylimmän johdon neuvonannon sijoittajaviestinnässä. Työskentelemme laaja-alaisesti myös taloudellisen raportoinnin parissa.

Sijoittajaviestinnän osaaja

 • Tunnet pörssiyhtiön viestintäympäristön ja hallitset taloudellisen raportoinnin yksityiskohdat
 • Arvostamme erilaisten yritys- ja rahoitusjärjestelyjen tuntemusta
 • Sinulla on 5–10 vuoden kokemus esimerkiksi pörssiyhtiöstä, viestintätoimistosta, investointipankista, asianajotoimistosta tai pääomasijoittajan palveluksesta
 • Haluat hyödyntää kokemustasi neuvonantajana vaihtelevissa ja haastavissa tilanteissa
 • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot
 • Sinulla on vahva englanti ja suomi ja tuotat vaativia sisältöjä molemmilla kielillä
 • Käytät monipuolisesti Power Pointia ja muita Office-työkaluja
 • Sinulla on korkeakoulututkinto

Projektikoordinaattori

 • Olet kartuttanut monipuolista kokemusta viestinnän projektien ja materiaalituotannon koordinoinnista
 • Tunnet esimerkiksi vuosikertomusten tai vastaavien julkaisujen työstämisen vaiheet. Arvostamme myös muuta projektiosaamista, esimerkiksi kokemusta verkkosivuprojekteista
 • Olet valmis ottamaan kattavan koordinointivastuun ja samalla huolehdit pienimmistäkin yksityiskohdista
 • Työskentelytapasi on ennakoiva, joustava ja täsmällinen
 • Sinulla on vahva englanti ja suomi ja tuotat vaivattomasti sisältöjä molemmilla kielillä
 • Käytät sujuvasti Power Pointia ja muita Office-työkaluja
 • Kokemus digityökaluista ja verkkoalustoista on eduksi

Kummassakin tehtävässä odotamme uteliasta asennetta ja sekä vahvaa kykyä omaksua ja luoda uusia tekemisen malleja. Olet valmis heittämään osaamisesi ja hiukan enemmänkin peliin, jotta asiakkaamme odotukset ylittyvät.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sijoittajaviestinnän parissa. Palvelemme laaja-alaisesti erilaisia asiakkaita ja toimialoja, joten voit vaikuttaa suuressa määrin työnkuvaasi ja urapolkuusi. Sijoittajaviestinnän ja yritysjärjestelyjen tiimimme tarjoaa mahdollisuuden tehdä työtä kollegoiden kanssa, joita yhdistää kymmenien vuosien monipuolinen kokemus pääomamarkkinoilta ja viestinnästä sekä palava halu toimia huippuluokan neuvonantajina ja asiakkaan kumppanina.

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työllistää noin 40 viestinnän rautaista ammattilaista. Suomen tiimillämme on vahva rooli Hill+Knowltonin globaalissa verkostossa. H+K on osa WPP-konsernia.

Kiinnostuitko?
Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja alustavan palkkatoiveesi 30.5. mennessä osoitteeseen sanna.kaira@hkstrategies.com. Merkitse hakemukseen kumpaa tehtävää haet ja kerro selkeästi, minkälaista kokemusta sinulla on sijoittajaviestinnästä. Lisätietoja tehtävistä saat Sanna Kairalta, Director, M&A and Investor Relations, puh. 050 5235 860.

Tutustu osaajiimme ympäri maailman