Työpaikat

Olemme yli 2000 viestinnän ja markkinoinnin osaajan työpaikka. Helsingin toimistomme lisäksi palvelemme asiakkaitamme yli 80 toimistossa ympäri maailman. Asiakastyömme liittyvät tyypillisesti vastuullisuuteen, brändiarvon vahvistamiseen, erilaisiin muutostilanteisiin, strategisiin hankkeisiin ja johtamiseen sekä eri sidosryhmien osallistamiseen. Tiimityö on meille tapa oppia ja kehittyä osana jokaista työpäiväämme.

Teemme tiivistä yhteistyötä maailman kiinnostavimpien brändien parissa ja meillä on syväosaamista teknologia-, energia-, terveys- ja hyvinvointisektoreilta sekä valmistavasta teollisuudesta. Asiakkaamme toimivat useilla julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin aloilla. Asiakastyössämme vaikutamme päättäjiin, muokkaamme mainetta, rakennamme tunnettuutta ja palveluita, kirkastamme olemassaolon tarkoitusta ja luomme kiinnostavia tarinoita ja sisältöjä.

Etsimme riveihimme ihmisiä, jotka haastavat meitä niin ajattelussamme kuin asiakastyössämme.

H+K:lla voit kirjoittaa oman tarinasi.

Avoimet työpaikat

Hei AD!

Oletko sinä etsimämme luova lisäys Hill+Knowltonin (kavereiden kesken Hillari) visuaalisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän H+K Studio -tiimiin?

Haemme itsenäistä tiimipelaajaa, joka ei odota valmiita vastauksia vaan etsii niitä aktiivisesti. Kokemuksesi kautta ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnan lähtökohtia. Aito halu auttaa asiakkaita eteenpäin on osa persoonaasi – tarvittaessa myös kyseenalaistat ja haastat. Nautit kokonaisuuksien hallinnasta, pidät vastuusta ja löydät ratkaisuja paineenkin alla.

Mikäli tunnistat itsesi seuraavista, laitathan hakemuksen:

 • Taitoa perustella, presentoida ja vakuuttaa asiakas ideoilla, jotka menevät pintaa syvemmälle
 • Strategisen näkemyksen lisäksi vahvaa ideointikykyä ja tahtoa toteuttaa ideat loppuun asti
 • Kokemusta ja näyttöjä digitaalisesta suunnittelusta ja toteutuksista
 • Kokemusta yritysidentiteettien suunnittelusta
 • Kaikkien toimeksiantojen toteuttaminen yhtäläisellä kunnianhimolla
 • Tahtoa oppia uutta ja jakaa oppimaansa
 • Sinut sytyttää b2b ja yhteiskunnalliset toimijat
 • Hallussasi on Adobe CC (Photoshop, Illustrator, InDesign, XD, After Effects). Erityinen plussa, jos hallitset myös PowerPointin ja Wordin visuaaliset mahdollisuudet.
 • Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Mitä muuta osaat, josta olisi asiakkaillemme hyötyä?

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi, CV:si ja alustava palkkatoiveesi 17.6. mennessä osoitteeseen mirka.ronkainen@hkstrategies.com

H+K toimii luotettuna neuvonantajana ja kumppanina yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille sekä järjestöille. Suunnittelemme ja toteutamme monikanavaisia ja luovia ratkaisuja asiakkaidemme viestinnän ja markkinoinnin tueksi.

Haemme nyt viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista konsultiksi erityisesti terveyssektorin asiakkuuksiimme.

Toivomme sinulta

 • Vähintään 5 vuoden kokemusta ja näyttöjä viestinnän ja markkinoinnin strategisesta ja operatiivisesta suunnittelusta.
 • Idearikkautta erilaisten viestinnän ja markkinoinnin kanavien hyödyntämiseen sekä ymmärrystä digitaalisten kanavien mahdollisuuksista.
 • Terveys- ja hyvinvointisektorin tuntemusta. Kokemus viestintätoimistosta on etu.
 • Vahvoja näyttöjä projektien johtamisesta.
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan mielenkiintoisten ja merkityksellisten asiakkuuksien parissa. Palvelumme kattavat Suomessa ja kansainvälisesti kaikki markkinoinnin ja viestinnän palvelut, joten voit laajentaa osaamistasi kokonaisvaltaisesti sekä vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja urakehitykseesi. Pääset osaksi dynaamista ja kannustavaa työyhteisöämme, jossa sinua odottaa vajaan 35 ammattilaisen joukko kollegoita.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 7.6.2021 mennessä osoitteeseen mirka.ronkainen@hkstrategies.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Heini Malin, Head of Healthcare, puh. 040 739 3347.  

Tutustu osaajiimme ympäri maailman