Työpaikat

Olemme yli 2000 viestinnän ja markkinoinnin osaajan työpaikka. Helsingin toimistomme lisäksi palvelemme asiakkaitamme yli 80 toimistossa ympäri maailman. Asiakastyömme liittyvät tyypillisesti vastuullisuuteen, brändiarvon vahvistamiseen, erilaisiin muutostilanteisiin, strategisiin hankkeisiin ja johtamiseen sekä eri sidosryhmien osallistamiseen. Tiimityö on meille tapa oppia ja kehittyä osana jokaista työpäiväämme.

Teemme tiivistä yhteistyötä maailman kiinnostavimpien brändien parissa ja meillä on syväosaamista teknologia-, energia-, terveys- ja hyvinvointisektoreilta sekä valmistavasta teollisuudesta. Asiakkaamme toimivat useilla julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin aloilla. Asiakastyössämme vaikutamme päättäjiin, muokkaamme mainetta, rakennamme tunnettuutta ja palveluita, kirkastamme olemassaolon tarkoitusta ja luomme kiinnostavia tarinoita ja sisältöjä.

Etsimme riveihimme ihmisiä, jotka haastavat meitä niin ajattelussamme kuin asiakastyössämme.

H+K:lla voit kirjoittaa oman tarinasi.

Avoimet työpaikat

Jos meillä ei ole avoinna osaamistasi vastaavia tehtäviä, mutta uskot että olisit kuitenkin hyvä lisä tiimiimme, voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected] 

Hill+Knowlton Strategies, Suomen suurin kansainvälinen markkinointi- ja viestintätoimisto, hakee englannin ja suomen kielen sisällöntuottajaa.

Tehtävä: Copywriter/kääntäjä/kielenhuoltaja (suomi–englanti–suomi)

Aloitus: Heti (täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön)

Hakeminen: Lähetä hakemuksesi ja CV:si Michael Jääskeläiselle ([email protected])

Lisätiedot: Michael Jääskeläinen sähköpostitse sekä puhelimitse arkisin klo 16.30–17.30 (050 571 0514)

Tehtävät:

  • Sisällöntuotanto englanniksi ja suomeksi
  • Kääntäminen englannista suomeen ja suomesta englantiin
  • Erilaisten suomen- ja englanninkielisten tekstien kielenhuolto

Edellytämme erinomaista taitoa molemmissa kielissä, kykyä kääntää molempiin suuntiin, sekä eri erilaisten tekstisisältöjen ja luovan kirjoittamisen osaamista. Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja vähintään kahden vuoden relevanttia työkokemusta esim. toimittajana, sisällöntuottajana tai freelance-kääntäjänä.

Tarjoamme mielenkiintoisia kokemuksia vauhdikkaassa kansainvälisessä PR-toimistossa sekä mahdollisuuden kehittyä halutessasi kokonaisvaltaiseksi viestinnän neuvonantajaksi. Tässä työssä eteen ei tule kahta samanlaista päivää, ja pääset työskentelemään erilaisten asiakkaiden ja toimialojen parissa. Arvostamme uteliasta mieltä ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen niin kansainvälisten koulutusohjelmiemme avulla kuin myös työn ohessa.

Etsimme kollegaa, joka

  • on asenteeltaan positiivinen ja aikaansaava
  • pystyy tuottamaan korkealaatuista sisältöä
  • toimii hyvin osana tiimiä
  • pystyy työskentelemään myös itsenäisesti ja on aloitteellinen
  • kykenee mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • on perehtynyt esimerkiksi teknologiaan, talouteen ja/tai politiikkaan

Taloudelliseen raportointiin liittyvät sisällöt ovat osa työnkuvaa, joten tulevan kollegamme on perehdyttävä suomalaisten pörssiyhtiöiden tuottamiin teksteihin (vuosikertomukset ja osavuosikatsaukset, vastuullisuusraportit, lehdistötiedotteet ym.).

Lisätietoja tehtävästä antaa Michael Jääskeläinen arkisin klo 16.30–17.30 puh. 050 571 0514

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Hei AD!

Oletko sinä etsimämme uusi AD-kollega?

Haemme kokenutta tiimipelaajaa, joka ei odota valmiita vastauksia vaan etsii niitä aktiivisesti. Haluat auttaa asiakkaita eteenpäin niin käsillä olevassa tilanteessa kuin laajemminkin heidän liiketoiminnassaan – tarvittaessa myös kyseenalaistat ja haastat. Nautit kokonaisuuksien hallinnasta, pidät vastuusta ja löydät ratkaisuja paineenkin alla.

Meillä työskentelet Suomen huippubrändien parissa. Pääset ideoimaan luovia konsepteja ja myös toteuttamaan niitä. Tukenasi on kannustava työyhteisö ja Hill+Knowltonin kansainvälinen verkosto.

Tarjoamme sinulle

       ·           monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen parissa – pääset tutustumaan erilaisiin asiakkaisiin ja toimialoihin

       ·         laadukkaat työvälineet ja puhelinedun

       ·         koulutusta osaamisen kehittämiseen

       ·         lounas- ja liikuntaedun. 

Etsimällämme AD:lla on

       ·         itseohjautuvuutta ja näkemyksellisyyttä visuaaliseen suunnitteluun

       ·         taitoa perustella, presentoida ja vakuuttaa asiakas ideoilla ja julkaisukonsepteilla, jotka menevät pintaa syvemmälle ja vahvistavat brändiä

       ·         tahtoa toteuttaa ideat laadukkaiksi lopputuotoksiksi – erilaisiksi raporteiksi, infograafeiksi, visuaalisiksi tarinoiksi tai miksei vaikkapa PPT-esityksiksi

       ·         kokemus ja näytöt yritysidentiteettien suunnittelusta ja tekoälyä hyödyntävistä toteutuksista ovat plussaa

       ·         tahtoa oppia uutta ja jakaa oppimaansa

       ·         hallussa Adobe CC (erityisesti InDesign, Photoshop ja Illustrator). Toivomme myös osaamista vahvojen visuaalisten esitysten luomisesta PowerPointissa.

       ·         sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen.

Osaatko myös jotakin muuta, josta olisi asiakkaillemme hyötyä? Kerro niistäkin meille hakemuksessasi.

Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa ja työllistää noin 40 viestinnän rautaista ammattilaista. Suomen tiimillämme on vahva rooli Hill+Knowltonin globaalissa verkostossa. H+K on osa WPP-konsernia.

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi sekä alustava palkkatoiveesi 29.9.2023 mennessä osoitteeseen [email protected].

Tutustu osaajiimme ympäri maailman