Työpaikat

Olemme yli 2000 viestinnän ja markkinoinnin osaajan työpaikka. Helsingin toimistomme lisäksi palvelemme asiakkaitamme yli 80 toimistossa ympäri maailman. Asiakastyömme liittyvät tyypillisesti vastuullisuuteen, brändiarvon vahvistamiseen, erilaisiin muutostilanteisiin, strategisiin hankkeisiin ja johtamiseen sekä eri sidosryhmien osallistamiseen. Tiimityö on meille tapa oppia ja kehittyä osana jokaista työpäiväämme.

Teemme tiivistä yhteistyötä maailman kiinnostavimpien brändien parissa ja meillä on syväosaamista teknologia-, energia-, terveys- ja hyvinvointisektoreilta sekä valmistavasta teollisuudesta. Asiakkaamme toimivat useilla julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin aloilla. Asiakastyössämme vaikutamme päättäjiin, muokkaamme mainetta, rakennamme tunnettuutta ja palveluita, kirkastamme olemassaolon tarkoitusta ja luomme kiinnostavia tarinoita ja sisältöjä.

Etsimme riveihimme ihmisiä, jotka haastavat meitä niin ajattelussamme kuin asiakastyössämme.

H+K:lla voit kirjoittaa oman tarinasi.

Avoimet työpaikat

Tarve uudistua yhdistää asiakkaitamme. Autamme heitä esimerkiksi muuttamaan strategista suuntaansa, kehittämään sijoittajaviestintäänsä, hakemaan rahoitusta tai rakentamaan avointa ja aktiivista suhdetta eri sidosryhmiensä kanssa. Uskomme, että jokaisen idean tulisi vaikuttaa myös yritysarvoon myönteisesti.

Haemme nyt sijoittajaviestinnän osaajaa

H+K toimii vaativien sijoittaja- ja yritysviestinnän toimeksiantojen neuvonantajana. Työkenttämme kattaa muun muassa pörssilistautumiset, yritys- ja rahoitusjärjestelyt sekä ylimmän johdon neuvonannon sijoittajaviestinnässä. Taloudelliseen raportointiin sekä yritysvastuuseen liittyvä laaja-alainen kehitystyö ovat myös esimerkkejä toimeksiannoistamme.

Haussa on nyt ammattilainen, jonka tehtäväkenttään kuuluu sijoittajaviestinnän erilaisten sisältöjen tuottaminen sekä laajojen projektikokonaisuuksien koordinointi. Jos tunnistat itsesi seuraavasta, laitathan hakemuksen tulemaan:

  • Pörssiyhtiöiden viestintäympäristö ja sijoittajaviestinnän tehtäväkenttä ovat sinulle tuttuja
  • Tuotat sisältöjä sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi
  • Sinulla on monipuolista kokemusta projektien itsenäisestä koordinoinnista
  • Työkokemusta sinulla on 3 – 5 vuotta
  • Pidät langat käsissäsi samalla, kun huolehdit tarkkaakin tarkemmin pienimmistäkin yksityiskohdista
  • Työskentelytapasi on ennakoiva ja joustava
  • Työskentelet sujuvasti Wordia, PowerPointia ja Exceliä hyödyntäen

Tarjoamme sinulle

H+K on todellinen näköalapaikka elinkeinoelämään, ja pääset työskentelemään monipuolisen asiakaskunnan parissa. Sijoittajaviestinnän ja yritysjärjestelyjen tiimimme tarjoaa mahdollisuuden tehdä työtä kollegoiden kanssa, joita yhdistää kymmenien vuosien monipuolinen kokemus pääomamarkkinoilta ja viestinnästä sekä palava halu toimia huippuluokan neuvonantajina ja asiakkaan kumppanina.

Toimistona tarjoamme asiakkaillemme Suomessa ja kansainvälisesti kaikki markkinoinnin ja viestinnän palvelut, joten voit laajentaa osaamistasi kokonaisvaltaisesti. Sinua odottaa nopearytminen yhdessä tekemisen kulttuuri, erinomainen työilmapiiri ja Suomessa 40 ammattilaisen joukko kollegoita.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja alustavan palkkatoiveesi 10.12. mennessä osoitteeseen sanna.kaira@hkstrategies.com. Lisätietoja tehtävistä saat Sanna Kairalta, Director, M&A and Investor Relations, puh. 050 5235 860.

Tutustu osaajiimme ympäri maailman