Yritysjärjestelyt ja sijoittajaviestintä


Takaisin

Yritys- ja omistusjärjestelyt, rahoituksen hankkiminen ja pörssilistautuminen ovat merkittäviä askelia yrityksen elinkaarella, ja ne vaativat onnistuakseen luotettavaa, oikea-aikaista ja tarkkaa viestintää. H+K neuvoo asiakkaitaan vaativimmissakin järjestelyissä. Lisäksi tuemme asiakkaitamme heidän päivittäisessä talous- ja sijoittajaviestinnässään.

Olemme toimineet pitkään neuvonantajana Suomen suurimmissa yritys- ja omistusjärjestelyissä, rahoitus- ja investointihankkeissa sekä pörssilistautumisissa. Neuvonantajillamme on kymmenien vuosien tausta pörssiyhtiöistä, investointipankeista ja mediasta. Meillä on syvällinen ymmärrys pääomamarkkinoiden odotuksista, sääntely-ympäristöstä sekä yrityskenttää seuraavasta talousmediasta. Maailmanlaajuinen sijoittajaviestinnän ja yritysjärjestelyiden asiantuntijajoukkomme tarjoaa ainutlaatuista pääomamarkkinoiden ymmärrystä kansainvälisiin järjestelyihin.

Olemme mukana kehittämässä niin pörssiyhtiöiden, yksityisten yhtiöiden kuin valtionyhtiöiden talous- ja sijoittajaviestintää. Tarjoamme tuen myös päivittäiseen tekemiseen – on kyseessä esimerkiksi tiedonantovelvollisuuden tulkinta, osavuosikatsauksen laatiminen, sijoittajavideo tai esiintymisvalmennus sijoittajatapaamisia varten.

Viime kädessä tuemme tuloksekkaasti yrityksen markkina- ja brändiarvon suotuisaa kehittämistä läpinäkyvän ja kiinnostavan sijoittajaviestinnän keinoin.

Sanna Kaira

Director, M&A and Investor Relations

Lue uutisia ja näkemyksiä aiheesta

Toimialat

H+K tarjoaa syvällistä toimialatuntemusta ja erikoisosaamista. Ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristöä ja tiedämme, miten sitouttaa heidän yleisönsä.
Lue lisää

Tuotteet

Työmme pohjautuu syvälliseen datan ja analytiikan hyödyntämiseen, luovaan ideointiin ja vaikuttavaan tarinankerrontaan.
Lue lisää